Obnovte bytový dom a bývajte lacnejšie

Chcete bývať krajšie, modernejšie, bezpečnejšie a ešte aj významne ušetriť na energiách? Obnovte svoj bytový dom s Prvou stavebnou sporiteľňou, a.s.

Ponuka je platná od 1. mája 2015.

Úvery PSS, a.s. sú teraz ešte výhodnejšie ako v minulosti. Platí, že čím vyšší je úver a čím dlhšia je jeho splatnosť, tým nižšia bude úroková sadzba. U tých najvýhodnejších, s jednoročnou fixáciou, sa začína už od 1,49 % ročne.

  • úroková sadzba už od 1,49 % ročne,
  • fixácia podľa vášho výberu, aj na celú dobu splácania,
  • splatnosť od 10 do 30 rokov,
  • výška úveru podľa vašich potrieb a možností,
  • aj bez založenia bytového domu či bytov.

banner_980x320-nizky-urok_maj

Vlastníkom bytov a nebytových priestorov zastúpených spoločenstvom vlastníkov bytov alebo správcom ponúka PSS, a.s. aj iné riešenia, ktoré vyplývajú z aktuálneho zjednodušenia podmienok poskytovania úverov na obnovu bytových domov.

Platí, že čím vyšší je úver a čím dlhšia je jeho splatnosť, tým nižšia bude úroková sadzba úveru. Jej fixácia môže trvať 5 rokov, ale aj celú dobu splatnosti úveru, ktorú je možné prispôsobiť podľa požiadaviek klienta a výšky mesačnej tvorby fondu opráv a údržby bytového domu. Reálne môže trvať od 10 do 30 rokov.

Úroková sadzba úverov určených na významnú obnovu bytových domov sa stanovuje individuálne. Vďaka úverom na obnovu bytových domov od Prvej stavebnej sporiteľne je možné prefinancovať až 100 % plánovaných úprav v bytovom dome.

Pozrite si bližšie informácie v priloženom dokumente. Ak vás táto ponuka zaujala, môžete si s nami dohodnúť nezáväzné stretnutie prostredníctvom kontaktov vpravo alebo kontaktného formulára.

View Fullscreen

Zaujíma vás táto tématika?
 

Chcete dostať avízo o nových článkoch z tejto oblasti?

Zaregistrujte svoj e-mail na náš občasný spravodaj:


pošli na vybrali.sme.sk