Preplatíme vám až 100 eur ročne za zubára

Na preventívnu prehliadku k zubárovi chodí len každý druhý dospelý človek. Potom váš chrup nie je v poriadku a to stojí zbytočné peniaze. Dbajte o zdravie svojich zubov a zubov svojich detí, chodievajte na preventívne prehliadky a my vás za to odmeníme. Budete mať zdravšie zuby a plnšiu peňaženku. Už si nemusíte tlačiť žiadosť ani nič potvrdzovať u zubára. Pre získanie príspevku vám stačí doklad o zaplatení.

Máte u nás 50 € (2×25) alebo až 100 € (4×25) ročne
Všetkým poistencom, ktorí sú u nás dlhšie ako rok, prispejeme štyrikrát ročne sumou 25 € na vybrané ošetrenia. Ak ste u nás kratšie ako rok, prispejeme vám dvakrát ročne sumou 25 €.

Na aké ošetrenia platí táto akcia?
Preplatíme vám najčastejšie zdravotné výkony u zubára, za ktoré si bežne doplácate, vrátane dentálnej hygieny. Táto ponuka sa nevzťahuje na kozmetické výkony a výkony estetickej medicíny.

Aké su podmienky pre získanie príspevku?

  • Musíte mať vyrovnané nedoplatky
  • Máte absolvovanú preventívnu prehliadku v predchádzajúcom roku
  • Zubár je zmluvným partnerom poisťovne Dôvera
  • V Dôvere musíme evidovať informáciu o tom, kto je platiteľom poistného za poistenca
  • Ak ste zákonným zástupcom maloletého poistenca a žiadate o príspevok v jeho mene, nesmiete byť dlžníkom ani mať nepokryté obdobia poistenia v Dôvere
  • Staráte sa o svoj chrup, čo potvrdíte zakliknutím prehlásenia pri podávaní žiadosti
  • Ste poistený v Dôvere v čase podania žiadosti, v čase doloženia fotky daňového dokladu o zaplatení, ako i v čase poskytnutia benefitu, teda k poslednému dňu lehoty na preplatenie príspevku

Zdroj: dovera.sk


Zaujíma vás táto tématika?
 

Chcete dostať avízo o nových článkoch z tejto oblasti?

Zaregistrujte svoj e-mail na náš občasný spravodaj:


pošli na vybrali.sme.sk