Bezpečnostné dvere – čo je potrebné zvážiť pred ich kúpou?

Uvažujete o kúpe bezpečnostných dverí? Viete, že sa rozoznáva 5 bezpečnostných tried? Ktorá z nich je pre štandardné byty optimum? A ako sa výber triedy podpíše na výške poistnej sumy, resp. výške poistného? No a napokon, ako si s nimi poradia hasiči? Dozviete sa v ďalšom vydaní relácie PSS, a.s.

 

koláž_bezpecnostne_dvere_1

 

V ďalšom vydaní relácie o bývaní Prerábame, staviame, sporíme sa budeme zaoberať bezpečnostnými dverami. Odborník zo spoločnosti vyrábajúcej tento zásadný bezpečnostný prvok bývania objasní základné pojmy a kategórie spojené s touto problematikou, upozorní čo je potrebné všímať si pri ich kúpe a poukáže aj na problém tzv. falošných bezpečnostných dverí, neraz omnoho lacnejších.

Hovorkyňa najväčšej slovenskej poisťovne priblíži skúsenosti súvisiace s poistnými udalosťami a rovnako aj to, ako sa prejavia nainštalované bezpečnostné prvky na výške poistného alebo poistnej sumy.

Zástupcovia stavebnej sporiteľne informujú o aktuálnych podmienkach financovania napríklad aj takejto investície do bývania.

 

 

Investovali ste do ochrany svojho bývania a môžete spávať o niečo pokojnejšie. Každá minca má však dve strany, čo v tomto prípade znamená, že dostať sa do bytu skomplikujete nielen zlodejom, ale aj záchranárom. Keďže od dĺžky doby, za ktorú prekonajú tento pomerne dobre prepracovaný systém zabezpečenia, neraz závisí život, zdravie alebo výška materiálnej škody, musia sa predovšetkým hasiči prispôsobovať tomuto trendu ochrany majetku. Nižšie preto pripájame video zo školenia hasičov odborníkmi zo spoločnosti vyrábajúcej bezpečnostné dvere, okná a iné podobné prvky. Detaily samozrejme nečakajte.

 

 


Zaujíma vás táto tématika?
 

Chcete dostať avízo o nových článkoch z tejto oblasti?

Zaregistrujte svoj e-mail na náš občasný spravodaj:


pošli na vybrali.sme.sk