BabyBox, pozornosť pre najmenších

O našich poistencov sa staráme už od útleho veku a preto sme v spolupráci s lekárňami Dr.Max pripravili novinku s názvom BabyBox v hodnote 50 eur.

Čo je BabyBox

BabyBox je taška plná praktických a plnohodnotných vecí, ktoré ocenia všetci rodičia pri starostlivosti o svoje najmenšie ratolesti. Určite ich poteší nielen jej obsah, ale aj samotná taška, pretože je univerzálna a dá sa prichytiť na detské kočíky.

V tomto roku sme pre vás BabyBox ešte vylepšili, upravili sme jeho dizajn a dnu vložili aj nové produkty.

Nárok naň majú všetci naši malí poistenci do 1. roku veku, ktorí ešte kupón na BabyBox, ani samotný BabyBox nedostali.

Kupón na Babybox

Pre získanie BabyBoxu je potrebný darčekový kupón, ktorý bábätku, resp. jeho zákonným zástupcom, buď doručíme osobne, alebo ho odovzdáme v našej pobočke, prípadne ho pošleme poštou na určenú adresu.

Potom stačí použiť identifikačné číslo kupónu (nájdete ho na pravej strane kupónu) v rámci nákupu v e-shope lekární Dr. Max. Návod, ako postupovať pri nákupe, je uvedený priamo na kupóne. BabyBox vám doručíme kuriérom na vami stanovenú adresu. Poštovné neplatíte.

Platnosť kupónu je do 31.12.2018 a je vyznačená na jeho zadnej strane. Pokiaľ ho do uvedeného termínu nevyužijete, jeho platnosť sa stratí bez nároku na nový kupón aj na samotný BabyBox.

„ Veríme, že BabyBox rodičov naozaj poteší. Jednak bude výrazne bohatší ako Baby kufrík a zároveň rodičom zostane aj po spotrebovaní jeho obsahu hodnotný darček – praktická taška na plece aj na kočík ,“ vysvetlila Alena Veruzábová, manažérka Odboru metodiky a podpory.

Kupón a objednávka cez internetový obchod by nemal byť pre rodičov problém. „ Sme inovatívna zdravotná poisťovňa, mamičky sú dnes zbehlé v nakupovaní v e-shopoch, tak prečo im neponúknuť to, čo dobre poznajú. Určite privítajú, že nemusia nikam chodiť a všetko vybavia z domu bez toho, aby sa museli vzďaľovať od svojich pokladníkov ,“ dodala.

ZDROJ: dovera.sk


Zaujíma vás táto tématika?
 

Chcete dostať avízo o nových článkoch z tejto oblasti?

Zaregistrujte svoj e-mail na náš občasný spravodaj:


pošli na vybrali.sme.sk