Nízky úrok, vysoké úspory

Úrokové sadzby úverov určených na obnovu bytových domov sú v súčasnosti nižšie ako 3 % ročne. Vďaka nim usporíte hneď dvakrát.

Po prvé, na nízkych splátkach úveru a po druhé, na energiách. V prípade celkovej obnovy bytového domu ušetríte na teple a teplej vode oproti pôvodným platbám až 50 %.

Navyše, získate vynovené, krajšie, zdravšie a modernejšie bývanie.

  • od 40 000 EUR (minimálna suma úveru bola znížená z pôvodných 80 000 €)
  • splatnosť až 25 rokov
  • úroková sadzba bola znížená na 2,79% p.a. a to až s dvanásť mesačným fixovaním (sadzba viazaná na EURIBOR)
  • ponuka platí od 1.9.2014 do vyčerpania 25 mil. EUR
Čo je to EURIBOR?

Euribor® je sadzba vypočítavaná na základe priemerných úrokových sadzieb, za ktoré sú banky ochotné požičať euro termínové vklady na medzibankovom trhu, tzn. za ktorú sú euro termínové vklady ponúkané jednou bankou inej banke na medzibankovom trhu. Upravovaná je na dennej báze a zverejňovaná je o 11:00 stredoeurópskeho času.

Banky, ktorých sadzby sa do výpočtu premietajú, sú vyberané tak, aby odzrkadľovali rôznorodosť peňažného trhu v Európskej menovej únii. Táto sadzba je efektívnym prostriedkom odrážajúcim aktuálny vývoj trhu a ovplyvňuje tak úrokové sadzby aj pre individuálnych klientov.

Zdroj: euribor-ebf.eu, euroekonom.sk

logo_280x75_zdruzenie_pre_propagaciuChcete sa pustiť do rekonštrukcie, no obávate sa možných problémov a nemá vám kto poradiť? Sledujte náš web alebo nám položte otázku. Sme členom Združenia pre propagáciu obnovy bytových domov, ktoré združuje odborníkov z rôznych oblastí a organizuje poradenské dni, publikuje odborné články a realizuje ďalšie aktivity, vďaka ktorým máte možnosť získať bezplatné poradenstvo z oblasti technickej, organizačnej, finančnej alebo právnej, pokiaľ súvisia s takouto rekonštrukciou.


Zaujíma vás táto tématika?
 

Chcete dostať avízo o nových článkoch z tejto oblasti?

Zaregistrujte svoj e-mail na náš občasný spravodaj:


pošli na vybrali.sme.sk