Prečo sporiť aj v roku 2019?

  • Pretože sa to stále oplatí
    Stavebné sporenie v PSS je stále výhodné. A to i napriek zmeneným podmienkam, ktoré začali platiť od začiatku tohto roka. Vďaka úrokovému bonusu + základnej úrokovej sadzbe a štátnej prémii získa sporiteľ nadštandardné zhodnotenie vkladov. Mimochodom, väčšina našich klientov bude mať aj naďalej nárok na štátnu prémiu. V tomto roku predstavuje 2,5 % z ročných vkladov, maximálne až 70 €. A to nie je zanedbateľná čiastka. Mali by ste tiež vedieť, že vlastné vklady a úroky sú pre stavebných sporiteľov dostupné kedykoľvek bez dokladovania, a že vklady na účtoch stavebného sporenia sú chránené zákonom až do výšky 100 000 eur.
  • Pretože deti sú vždy na prvom mieste
    Stavebné sporenie pre deti Junior extra v PSS má dlhú tradíciu. Všetky jeho výhody z minulosti zostávajú v platnosti aj v súčasnosti. Uzatvorenie zmluvy pre deti (v tarife JF) do jedného roka je aj naďalej zdarma. Dieťa od banky dostáva ochranu v podobe Extra istoty až do výšky 10 000 €. Môžete počítať aj so štátnou prémiou, keďže výška príjmu rodičov sa pri zmluvách Junior extra neskúma. A ak to bude potrebné, sporenie Junior extra je možné kedykoľvek bezplatne previezť na rodiča.
  • Pretože je to moderné
    V rámci online stavebného Sporenia Lišiak svoje vklady zhodnotíte výhodne a bez akejkoľvek viazanosti. Prístup k svojim peniazom prostredníctvom portálu Moja PSS máte 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Môžete s nimi manipulovať kedykoľvek budete potrebovať. Banka od vás nevyžaduje žiaden minimálny vklad ani zostatok či pohyby na účte. Naopak, v podobe obchodného zástupcu  vám poskytne osobnú starostlivosť s individuálnym prístupom.

Prečo by ste si mali vziať úver od PSS?

  • Pretože je to pre Vás výhodné
    Kto si v PSS sporí, ten má nárok na výhodnejší úver (nižšiu úrokovú sadzbu a vyšší úver bez založenia nehnuteľnosťou) ako bez predchádzajúceho sporenia. A kto pri sporení splní vopred dohodnuté podmienky, ten má zákonný nárok na stavebný úver s nízkou a počas celej doby splácania nemennou úrokovou sadzbou. Toto vám žiadna hypotéka neposkytne!
  • Pretože financovať rekonštrukciu s PSS sa oplatí
    Deväť z desiatich klientov PSS siahne po úvere, ktorý využijú na financovanie obnovy alebo rekonštrukcie svojho bývania. Dôvod je jednoduchý: výhodná úroková sadzba + dlhá doba splatnosti = nízke splátky. Také nízke, že si ich môžu dovoliť aj ľudia s nižšími príjmami. Je skvelé, že PSS svojmu sporiacemu klientovi za výhodných podmienok dokáže požičať až 50 000 eur bez zabezpečenia nehnuteľnosťou. Vyššie čiastky je už potrebné založiť bytom alebo domom a úroková sadzba takýchto úverov je teraz výrazne nižšia.
  • Pretože myslíme na všetko
    Vďaka pomoci od PSS si môžete kúpiť byt, postaviť rodinný dom, obnoviť svoje súčasné bývanie, ale môžete si doň zabezpečiť aj nové zariadenie, nábytok alebo elektrospotrebiče. Reč je o úvere na vybavenie domácnosti do výšky 7 000 eur. Máte obavu z bločkov alebo faktúr? V tomto prípade ich nebudete potrebovať. A sprostredkujeme vám aj poistenie vás, vášho bytu, domu alebo domácnosti.

zdroj: časopis DOMa


Zaujíma vás táto tématika?
 

Chcete dostať avízo o nových článkoch z tejto oblasti?

Zaregistrujte svoj e-mail na náš občasný spravodaj:


pošli na vybrali.sme.sk