Ako je to s módou v bývaní? I. časť

Bývať moderne je v dnešnej dobe veľmi populárne. Je to najmä kvôli tomu, že ľudia chcú byť trendy a chcú, aby sa ktokoľvek, kto ich príbytok navštívi cítil pohodlne. Keď si zariadite byt podľa módy a Vaša návšteva Vám povie, že sa jej u Vás páči, určite to poteší. Ale najdôležitejšie je, aby ste sa Vy sami cítili vo svojom príbytku dobre. Predsa len, bývate tam Vy a stále len Vy.

Takže ako by to malo byť v skutočnosti s najnovšími módnymi výstrelkami v bývaní? To je predsa jednoduché. Pokojne si zariaďte byt podľa módy, len pozor na to, čo pre Vás móda znamená.dining-room-1158266_1920

Móda je všade, ale moderné bývanie sa nedá prirovnávať s ostatnými odvetviami, ktoré sa nechávajú ovplyvniť myšlienkami väčšej časti populácie. Napríklad oblečenie a doplnky môžete obmieňať o niečo častejšie, ale keď si kúpite nový konferenčný stolík, tak predpokladám, že vo vašom byte či dome nejaký rok pobudne. Takže nech je moderný akýkoľvek konferenčný stolík, či z dreva, plastu, kovu, vyberajte podľa toho, aby sa páčil Vám, pretože vy budete ten, kto sa naň bude každý deň pozerať. Je dôležité, aby sa Vám páčil o mesiac, o dva, možno aj o rok. To, že je niečo v móde neznamená, že je to až také super a úžasné.

Uvediem ešte jedno porovnanie. Ak prídu nárazovo do módy filmy z vojenského prostredia, a Vám filmy o vojne nikdy neboli po vôli, prečo by ste sa len kvôli móde mali dve hodiny trápiť v kine aby ste videli najnovší film, ktorý má možno dobré referencie? A znovu sme pri tom, že Vy sa budete nudiť, je to celé len na Vás. Vy sa budete na ten konferenčný stolík pozerať. A preto si vyberte taký, ktorý Vám vyhovuje jednak z finančnej stránky, jednak vzhľadovo, veľkosťou, farbou a všetkými ostatnými aspektmi.


Zaujíma vás táto tématika?
 

Chcete dostať avízo o nových článkoch z tejto oblasti?

Zaregistrujte svoj e-mail na náš občasný spravodaj:


pošli na vybrali.sme.sk